Biljetter

Att få se en EM-match på hemmaplan är det inte många som får vara med om och det är nu därför ett ypperligt tillfälle i akt att göra detta när dam-EM hålls i Sverige.

Biljetterna är släppta och finns av fyra olika slag, beroende på vem man är som köpare och hur mycket fotboll man vill se. Grundtanken med detta är att prissättningen ska kännas tilltalande för såväl supportrar som familjer och föreningar. Biljetter för samtliga matcher kommer kosta lika mycket och det är utifrån vilken biljettyp som priset avgörs. Försäljningen av biljetterna görs via Ticnet.

Singelbiljett
Köper du endast en vanlig biljett så kostar den 100 (kategori 3), 150 (kategori 2) eller 200 kronor (kategori 1) beroende på vilken kategori matchen hamnar i.

Ungdomsbiljett
Dessa biljetter gäller för barn upp till 16 år och kostar 50 kronor oavsett kategori för matchen.

Föreningsbiljett
Dessa biljetter gäller för matcherna i kategori 3 och kan endast köpas av föreningar runt om i landet. Priset är 40 kronor per biljett och man måste vid varje tillfälle köpa minst 10 biljetter per förening.

”Follow Your Team”-biljett
Dessa biljetter är speciellt utformade för de supportrar som reser till Sverige för att följa sitt favoritlag genom EM. De utländska supportrarna kommer kunna köpa paket med biljetter till sitt landslags tre gruppspelsmatcher för 450 kronor (kategori 1), 360 kronor (kategori 2) eller 210 kronor (kategori 3).

Som ni ser så är det mycket låga priser för ett inträde på en EM-match. Datumet att hålla koll på är alltså den 14 februari och mer information om biljettköp kommer att komma innan det.

2 reaktioner på ”Biljetter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *