Ladda upp inför morgondagens EM-start!

Nu är det inte många timmar kvar tills årets EM-fest för damer går av stapeln. Har du inte hunnit ladda upp ordentligt ännu så är det god tid att göra det!

Vill du klä dig i en passande landslagströja för att visa vilket lag som just du hejar på så kan vi rekommendera att ni gör ett besök på Supportersplace som säljer supporterprylar i alla dess former. Här hittar du allt från  officiella landslagströjor och halsdukar flaggor och samlarfigurer med de mest kända spelarna.

Det kan även vara god tid att börja fundera på odds att spela på inför de kommande matcherna. Svenska Spel levererar som vanligt spel på samtliga matcher under mästerskapet och utöver odds på specifika matcher så kan du redan nu lägga dina pengar på vilket lag du tror kommer ta hem hela turneringen.

Har du inte hört den officiella EM-låten så kan du här nedan lyssna på låten och även lära dig texten.

Lagom dagen innan EM drar igång kom även nyheter att UEFA instiftar ett nytt pris som kommer delas ut till Europas bästa damspelare. Priset delas ut i september har sedan två år tillbaka funnits på herrsidan. De kommande veckornas intensiva fotbollsspelande kan då vara ett utmärkt tillfälle för spelarna att visa vem som är värdig att ta hem titeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *