Sverige till fotbolls-VM i Kanada

Efter att damernas kval till fotbolls-VM nu är över står det klart att det svenska landslaget blir ett av de åtta europeiska lag som deltar i turneringen. Tillsammans med England, Schweiz, Frankrike, Norge, Spanien och Tyskland kommer man att inta Kanada för att försöka få titeln som världens bästa damlandslag i fotboll.

Under kvalet har det svenska damlandslaget gjort en fantastisk insats där man vunnit samtliga matcher och endast släppt in ett enda mål. Med hela sex poäng i försprång till Skottland som hamnade på en andraplats i gruppen, stod det klart och tydligt att Sverige var laget som skulle få en direktplats. Dock ville laget själva inte ta ut någonting i förskott och kunde först efter den sista matchen mot Skottland i förra veckan andas ut och fira.

Ytterligare ett landslag kommer att följa med Sverige till VM och vilket det blir får vi veta inom kort. Detta då Holland, Italien, Skottland och Ukraina kommer göra upp om denna plats genom ett play-off spel. Dessa lag blev de bäst placerade tvåorna under det europeiska kvalet. Andra lag som redan nu är klara för VM är Australien, Korea, Kina, Thailand och Japan.

När VM drar igång under nästa sommar så kommer många spelbolag att låta dig som supporter spela på det lag du tror kan ta sig långt i turneringen. För att kunna göra detta på bästa sätt gäller det att man har koll på spelens regler och även vet hur lagen står sig mot varandra. Det populära spelet Stryktipset är ett säkert kort och ett spel som många känner till och spelar på.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *