TV4 sänder kommande dam-VM

Under sommarens EM är det TV4-gruppens kanaler som ni ska kika in på. Det är nämligen här ni kommer att kunna se samtliga matchen sändas live för de fotbollsintresserade som inte fått tag på biljetter till matcherna.

I förra veckan blev det även klart att TV4 även i framtiden kommer att visa damfotboll på sina kanaler. Redan nu kan man avslöja att dam-VM 2015 och 2019 kommer att visas i deras kanaler. Redan 2003 visade man dam-VM för första gången och hela 3,8 miljoner tittare lockades till att se finalmatchen mellan Sverige och Tyskland. Dessa siffror är de näst högsta tittarsiffrorna för TV4 någonsin!

Nästa VM kommer att spelas i Kanada men värdland för 2019 års turnering är ännu inte klart. Vilket lag det än är så kommer vi alltså att kunna följa allting hemifrån TV-soffan. utöver damfotboll så kommer även TV4 sända de tre kommande världsmästerskapen i herrfotboll. Samtliga av dessa sändningar kommer man att dela med SVT, för att alla svenska tv-tittare ska kunna ha möjligheten att följa våra landslag i världsmästerskapen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *