Vinn på fotboll och siffror

Nu under sommaren så har herrarnas landslag ett uppehåll i sitt EM-kvalspel som börjar om på nytt i september igen. Då ställs man mot både Ryssland och Österrike, två möten som kräver poäng för att man ska kunna säkra en plats i mästerskapet nästa sommar.

Damernas landslag har i sin tur precis avslutat sitt världsmästerskap där man var med i matchen fram till och med åttondelsfinalen, där man slogs ut av Tyskland. Hit gick man vidare som en av de bästa tredjeplacerade lagen efter att ha spela oavgjort mot både Nigeria, USA och Australien. I den stora finalen stod det mellan Japan och USA, där de sistnämnda vann med 5-2. Laget hade gjort fyra av sina mål innan klockan ens stod på tjugo minuter spelad tid och det var många fans världen runt som hade spelat på den stora matchen.

Ett spel som du kan spela på året runt och där du alltid har chansen på riktigt stora vinster är Lotto. Varje onsdag och varje lördag hålls en officiell dragning som visas direktsänd i TV4, så att du omedelbart kan se om du har vunnit eller ej. För att vara med och spela behöver du lämna in din lottorad, bestående av sju nummer mellan 1 och 35, vilket du kan göra antingen hos närmaste spelombud eller över nätet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *